Misiunea Noastra

Urmărim în mod activ extinderea echipei noastre, în vederea asigurării unui act de administrare în deplină concordanță cu rigorile legislative și cu urmărirea maximizării șanselor de salvare a debitorului insolvabil sau, după caz, cu îndeplinirea tuturor demersurilor de asigurare a unei valorificări optime, din punct de vedere al valorii și al timpului, a bunurilor aparținând debitorului falit.

Societatea noastră se preocupă în permanență de    pregătirea profesională a personalului său. În prezent acordăm o importanță deosebită implementării modului de aplicare a prevederilor Legii 151/2015 privind procedura insovenței persoanelor fizice, lege care urmează să intre în vigoare, o apariție absolut inedită în sistemul legislativ românesc.

Un accent deosebit în activitatea noastră îl constituie comunicarea cu părțile implicate în procedură, instanță, creditori și debitor. În acest sens, urmărim să asigurăm o comunicare rapidă și transparentă a tuturor măsurilor întreprinse pentru fiecare procedură și a actelor publice pe care le întocmim.

Acest site este un pas în acest sens, menirea sa principală fiind aceea de crea o interfață în relația cu partenerii noștri actuali și potențiali și de a veni în completarea mijloacelor de comunicare prevăzute de lege.